Untuk seluruh siswa yang akan mengikuti ujian nasional 2012, semoga sukses always "
Satunggaling narendra kang pinuhu kinurmatan
Ujudipun bekti dumateng nagari
Sawentar ing bumi pertiwi
Ing ngarso sun tuladha
Lan andap asor nrimo ing pandum
Ontran-ontran nagari tan bisa pinandang
Category: 0 komentar

Tidak ada komentar:

Home

Arsip Blog

Pengikut